Over Silex

Eigenaar Mettijn Steen runt sinds 2009 Silex Meubelmakerij, na opgeleid te zijn tot meubelmaker en de nodige ervaring opgedaan te hebben. Na een succesvolle periode in Grolloo was er behoefte aan uitbreiding en meer ruimte voor zijn bedrijf.

 

Sinds begin 2016 is Silex Meubelmakerij gevestigd in een ruime werkplaats in Balloo, waar onder andere tafels, kasten en ander meubilair evenals complete keukens gemaakt worden. De klant geeft aan wat hij of zij in gedachten heeft en in gezamenlijk overleg met Silex komt men tot een definitief ontwerp. Ook met een kant-en-klaar ontwerp kan men bij Silex terecht.

 

IMG_5557
Minolta DSC

Partnerschap Sauna & Stoom

De persoonlijke benadering van de klanten heeft bij het bedrijf Sauna en Stoom uit Heerhugowaard, de doorslag gegeven om met Mettijn Steen samen te gaan werken.

 

Sauna en Stoom is de specialist in wellness projecten voor particulieren en professionals . Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van Tylö sauna’s en –stoombaden en Sundance spa's (of jacuzzi's).

 

Eén en één is twee: naast de meubelmakerij kwam een bedrijfsruimte vrij en Mettijn Steen heeft in een vorige betrekking al samen gewerkt met Sauna en Stoom. Hernieuwde samenwerking lag nu dus voor de hand. Zo is in Balloo een schitterende showroom gecreëerd met sauna’s, stoombaden en jacuzzi’s waar Mettijn het aanspreekpunt is voor Noord Nederland. Ook hier geldt weer: persoonlijke benadering zowel voor de verkoop van de sauna’s e.d. als ook voor de service en het onderhoud van de producten.